Trainingen in de bouwvak

Voor de bouwvak vakantie hebben wij een aangepast training rooster!!

De trainingen op de zaterdagen 6, 13,en 20 augustus komen te vervallen.
Voor de dinsdagen op 2, 9, 16 en 23 augustus hebben ALLE groepen les van 19.30 uur tot 20.15 uur.

NOG EEN DRINGENDE OPROEP !!!!!

Leden en/of ouders van de zwemclub. Wij zijn dringend op zoek naar tijdwaarnemers voor zwemwedstrijden. Het kost niet veel van je tijd!
Een paar keer per seizoen op de zaterdag en twee cursus avonden. De cursus avonden staan hieronder vermeld.
Meld je aan zodat onze wedstrijdzwemmers mee kunnen blijven doen aan de wedstrijden.

Voor aanmelding en vragen kan je mailen naar Jetty

Cursus jurysecretariaat:
Deze cursus bestaat uit 2 cursusavonden. Aan de cursus is geen examen verbonden maar vindt beoordeling plaats in de praktijk.
De cursusavonden zijn donderdag 15 september en 29 september 2016 van 19.30 – 22.00 uur in de Broeckhof in Zuidbroek

Voor allen een fijne vakantie gewenst !!

Bestuur en trainers

25/50 meter KNZB Wedstrijden 2016/2017

Het wedstrijdprogramma voor komend seizoen is bekend!
Schrijf de volgende dagen maar vast in je agenda:

3/9/2016 Winschoten
22/10/2016 Haren
17/12/2016 Appingedam
25/3/2017 Hoogezand
8/4/2017 Appingedam
29/4/2017 Haren

Wanneer je afgelopen seizoen hebt meegedaan aan KNZB wedstrijden dan schrijven we je automatisch weer in. Wil je mee gaan doen aan wedstrijden en deed je vorig jaar niet mee, geef je dan op bij Erik Buitenhuis.

ZWEMTECHNIEK VOOR DEELNEMERS TRIATLON

Zwemmen is voor veel atleten niet het sterkste onderdeel van de TRIATLON. Veel meer dan fietsen of hardlopen is zwemmen een technische sport. Door een goede techniek kan veel tijd worden gewonnen. Veel triatleten beschikken echter over een matige zwemtechniek. Soms beheersen ze zelfs de borstcrawl niet, terwijl dat de snelste slag is.
Zwemvereniging Ten Boer biedt deelnemers aan de TRIATLON de mogelijkheid om in korte tijd onder deskundige leiding van ervaren zwemtrainers hun techniek te verbeteren. Wij willen met een aparte trainingsgroep een paar maanden gericht toe werken naar de TRIATLON in Ten Boer. Individueel zal worden bekeken welke slag het beste gezwommen kan worden en wordt aandacht besteed aan technische verbeterpunten. Uiteraard wordt ook de zwemconditie getraind. Hierdoor zal de zwemprestatie tijdens de TRIATLON aanzienlijk verbeteren.
De trainingen worden gegeven op zaterdag ochtend van 9:00 tot 9:45 en op dinsdagavond van 20:10 tot 20:45
Kosten bedragen 40 Euro voor de periode van 1 juli 2016 tot 27 augustus 2016
Aanmelden kan bij triathlon@zwemverenigingtenboer.nl

Zwemvierdaagse Ten Boer 14 tot en met 17 juni

BLIJF MAAR ZWEMMEN met de Zwemvierdaagse Ten Boer 14 t/m 17 juni 2016

Wil je meedoen met de zwemvierdaagse en voor jouw prestatie een medaille + bioscoopkaartje voor de film Finding Dory verdienen? Geef je dan op en zwem mee van 14 tot en met 17 juni in het zwembad de Blinkerd in Ten Boer.

Iedereen die in het bezit is van zwemdiploma A mag meedoen. Er wordt gezwommen tussen 19.00-20.30 uur. Je mag kiezen voor minimaal 10 , 20, 30 of 40 baantjes zwemmen per avond.

En als je de 4 daagse uitzwemt, ontvang je een Finding Dory pin en een bioscoopkaartje voor de film Finding Dory.  Dit betreft een actie van de KNZB in samenwerking met Disney, meer informatie op http://zwem4daagse.nl

Op 17 juni, de laatste zwem4daagsedag, wordt tevens een tombola gehouden met ludieke prijzen. Kortom ; DOE MEE!

Inschrijven kan op 7 en 9 juni tussen 19.30 en 20.45 bij het zwembad de Blinkerd.

Inschrijfkosten zijn € 7,00 tijdens de voorinschrijving. Daarna is het nog mogelijk om in te schrijven op de eerste avond van de zwemvierdaagse vanaf 18.30 uur in het zwembad. De inschrijfkosten zijn dan € 8,00.

Zwemkamp

Hallo allemaal!

Ook dit jaar organiseren we weer een kamp en natuurlijk gaan jullie als enthousiaste zwemmers allemaal mee!
Om je op te geven kun je een email sturen naar ellen@zwemverenigingtenboer.nl.
We ontvangen graag de volgende gegevens van je:

Geboortedatum
Telefoonnummer (voor eventuele calamiteiten)

Graag horen we voor 5 juni of je mee gaat.

Wat en Waar?
Dit jaar gaan we midden in de natuur kamperen in Elp!

Lees meer: Zwemkamp »