Groepsindeling Zomer 2017

Verslag wedstrijd 25 Maart

Zaterdag 25 maart vertegenwoordigden we onze zwemclub met 6 zwemmers in Hoogezand. De medailles waren te winnen op de 50 meter schoolslag, wat ons heel goed afging! Maar liefst 4 medailles hebben we binnengehaald: brons voor Lourien, zilver voor Wanne en goud voor Sterre en mij, Rozemijn. Marit haalde met een prima 4e plek net het podium niet…. En ook Casper had een nette tijd neergezet.
De andere slagen die we moesten zwemmen waren 25 meter rug en 50 meter vrije slag, waarbij ook een aantal van ons een PR gezwommen hebben.
Het was weer een gezellig boel! Nu wachten op 8 april in Appingedam ­čśâ

vierkamp zaterdag 11 maart 2017

Komende zaterdag 11 Maart hebben we weer een 4-kamp.
Deze wordt gehouden in Bedum.
Inzwemmen is om 18.15 uur en de wedstrijd start 19.30 uur.
Je kunt je opgeven via Jorn voor woensdag 8 Maart.

Groepsindeling Winter 2016 2017

De groepsindeling voor het winterseizoen staat weer online en kun je vinden onder  het tabblad zwemclub.

zwemster

De wollen muts mag weer op.

Zaterdag as 21 januari kan de wollen muts weer op! Want dan gaan we  duiken voor het nieuwe jaar.Unknown

Dus trek de leukste, origineelste , grappigste of misschien wel de saaiste muts uit de kast en neem het mee naar de zwemtraining.

Dus komt allen, goedgemutst naar de training.octopus muts blauw-500x500