De wollen muts mag weer op.

Zaterdag as 21 januari kan de wollen muts weer op! Want dan gaan we  duiken voor het nieuwe jaar.Unknown

Dus trek de leukste, origineelste , grappigste of misschien wel de saaiste muts uit de kast en neem het mee naar de zwemtraining.

Dus komt allen, goedgemutst naar de training.octopus muts blauw-500x500

7 januari; Belangrijke mededeling; Nieuwjaarsduik en clubkampioenschappen afgelast

Helaas…..De nieuwjaarsduik en de clubkampioenschappen worden afgelast vanwege de waarschuwing van de ANWB om vooral niet de weg op te gaan.

We willen de keuze bij jullie zelf laten om eventueel de training te volgen , Wiebe is aanwezig om de training te geven.

Er volgt een nieuwe datum voor de nieuwjaarsduik en clubkampioenschappen.

Namens het bestuur en de trainers.

Wollen muts op voor………

nieuwjaarskaart

Clubkampioenschappen 7 januari

schermafbeelding-2016-12-24-om-20-39-30

4-kamp van 2017

Geef je op , geef je op, geef je op!

Iedereen kan weer meedoen met de super gezellige en sportieve 4 – kamp!

De volgende data moet je beslist in jouw agenda noteren.

14 januari in Delfzijl om 18.00 uur.

11 maart in Bedum om 18.30   uur

20 mei in Ten  Boer om 18.00 uur

10 juni in Uithuizen om 18.00 uur

Jouw inschrijving moet uiterlijk anderhalve week voor de wedstrijd bij Jorn Meier binnen zijn via het mailadres jornmeier@hotmail.com

Afmeldingen  moeten uiterlijk woensdag (voor 18.00 uur) voor de wedstrijd gedaan worden bij Jorn.