Geef je op voor de zwemkamp!

Hallo allemaal!

Ook dit jaar organiseren we weer een kamp voor leden en we hopen dat jullie als enthousiaste zwemmers allemaal meegaan!

Om je op te geven kun je een email sturen naar ellenhorneman@gmail.com.

We ontvangen graag de volgende gegevens:

Geboortedatum

Telefoonnummer (voor eventuele calamiteiten)

Graag horen we voor 10 juni of je mee gaat.

Wat en Waar?

Dit jaar gaan we midden in de natuur kamperen in Elp!

Kijk voor meer informatie op:

www.logerenbijdeboswachter.nl/groepskampeerterreinen/uteringskamp

Twee dagen lang leuke activiteiten doen: zwemmen, spelletjes, bbq-en enz.

De perfecte gelegenheid om iedereen van de zwemvereniging op een andere manier te leren kennen.

Wanneer?

Het kamp vindt plaats op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2017. We vertrekken om 16.00 uur vanaf Zwembad de Blinkerd met de auto richting Drenthe. Als dit jou echt niet lukt, laat het ons dan even op tijd weten. We eindigen het kamp in Ten Boer met een barbecue en vanaf daar vertrekt iedereen op eigen gelegenheid weer naar huis.

Kosten

De kosten voor het kamp bedragen €25 per persoon. Je wordt verzocht dit bedrag bij deelname voor 17 juni 2017 over te maken op rekeningnummer NL22RBRB0919864023 t.n.v. Zwemvereniging Ten Boer o.v.v. je naam en “Kamp ZVTB”.

Als je nog vragen hebt mag je ons gerust even aanschieten tijdens de training of mailen.

Wij hebben er zin in! Jullie toch ook?

Annemarie en Ellen

mei 9, 2017